Jag har funderat lite kring det här med ord. De kan tydligen användas på många olika sätt och innehålla information men även visa hur mycket man tycker om någon. Det verkar ganska krångligt. Tänk bara på ordet gryn. Hjärtegryn blir jag kallad ibland när jag är extra hjärtevärmande på något sätt. Havregryn har jag dock aldrig blivit kallad trots att jag älskar de små torra flingorna och det värmer mitt hjärta att få gräva i. Någon som kan förklara det här för mig?


3 svar till “Jag, ett gryn?”

 1.  gudmor skriver:

  Du, ett älsklingsgryn!
  Eller favvogryn om du tycker det andra ordet är för långt som titel. Du kan komma och hälsa på i sommar så kan jag köpa flera olika sorters gryn så att du kan krafsa bland dem och känna efter vilket som är ditt favoritgryn! Jag vet vilket som är mitt i alla fall.

 2.  Florence William skriver:

  …och du är Florence´s gryn också!!!

  Puss och kram, hälsa mamma och pappa.

 3.  Antonia skriver:

  Jag kan tänka mig att bli kallad både favvogryn och Florence´s gryn. Älskingsgryn får jag nog öva på lite innan jag kan säga… Artikulation är inte min starkaste sida hittills.
  Gudmor; jag ser fram emot att få gräva i dina grynpåsar framöver. Vi kan ha test av vilka som kittlar fingrarna bäst 🙂
  Kram till er båda

Lämna ett svar