Så var det då dags att tacka för den här tiden med er kära bloggläsare.
Kul att ni velat se vad som händer mig och min omgivning.

Jag har börjat dagis nu och känner att jag inte hinner med bloggandet riktigt. Jag lägger nu den mesta tiden till att låtsasprata (även om jag slänger in lite riktiga ord här och där), gå omkring och se söt ut och att skapa allmän oreda på ett tidseffektivt sätt (ge mig 1 minut i vardagsrummet och det är sig inte längre likt).

Jag övar också på att dansa och att spela olika instrument ex xylofon, blockflöjt och piano.

Annat kul som har hänt sedan jag skrev senast är att min moster har gift sig med sin Daniel. De var så fina hela dagen så att passade till slut på att peta henne lite i örat för att få se någon annan min.
Tycker att jag lyckades ganska bra.

Till slut vill mamma och pappa också passa på att önska er ett gott nytt år.
Om ni vill veta hur det går för mig i framtiden så är det bara att skicka ett mejl så kommer någon bild framöver.

Kram till er alla!


3 svar till “Nu slutar jag blogga. Gott nytt 2011!”

 1.  Florence William skriver:

  Hej hela familjen.
  Ja, då blir det till att skicka e-post till dig istället. Det går ju faktiskt lika bra!
  Ha nu ett jättebra Nytt År, så hörs vi och ses snart under våren.

  Tusen kramar från Florence

  PS. Du hälsar väl till din mamma och pappa!

 2.  KerstinOttosson skriver:

  Hej Antonia!
  Tack för alla fina bilder,det har varit trevligt att se hur stor och duktig du har blivit.
  Vi önskar Dej och familjen Ett Riktigt Gott Nytt År!
  Hoppas att du har det riktigt bra på din förskola.Du och pappa har väl blivit
  av med alla prickar och är friska igen?
  Vi önskar er alla allt Gott. Kramar från Kerstin o Ingvar

 3.  susanne skriver:

  Neeeeeeeeej!! Jag som har din blogg bland mina favoriter. Men jag förstår det är mycket man ska hinna med i livet speciellt i din ålder. TACK för att du…å till viss del dina föräldrar… haft den här bloggen!! KRAM från Susanne

Lämna ett svar