Min pappa är helt tokig i glass. Helst stora. På Bornholm köpte han sommarens största som typ var i min storlek. Den såg jättegod ut. Verkligen jättegod. Ingen frågade om jag ville smaka.

Om (jag säger om) någon skulle fråga om jag ville smaka så skulle jag se till att vara jättetydlig. Jag skulle nog räcka upp handen. Jag har börjat öva för säkerhets skull, ifall frågan skulle komma menar jag. Vad tycker ni om den här?

Hur det slutade? Givetvis med att jag fick äta glass 🙂


4 svar till “Verkar gott det där”

 1.  Florence William skriver:

  Min älskade Antonia. Du skall grabba tag i din pappas hand och dra ned den och sedan hugga tag med munnen runt hela glassen (strunt i om det kommer lite bredvid munnen eller på kläderna), sedan skall du ta tag med båda händerna runt glassen och inte släppa och då börjar din pappa dra, och då… plötslig så släpper du och då åker glassen bakåt på någon som står bakom din pappa… men var inte ledsen för det för då har din pappa lärt sig att bjuda dig direkt….

  Puss och kram från Florence

 2.  susanne skriver:

  Oj vad duktig du är att räcka upp handen, du skulle kunna börja skolan snart…men njut du ett tag till att vara liten. För övrigt håller jag helt med i Florence ord!!!!!
  Kram Susanne

 3.  Antonia skriver:

  Ah, tack för tipsen! Skall testa dem så snart tillfälle ges. Verkar härligt att gräva ner händerna i glassen också (förutom den spännande fortsättningen), det skulle passa bra sådana här varma dagar. Jag har nu badat flera gånger i havet.

  Kram från lilla mig

 4.  Claes William skriver:

  Hej på er alla tre!
  Tänk vad fina bilder ni lägger ut på er allihop! Det ger en liten glimt av det trevliga familjelivet. Och därtill de fyndiga och roliga texterna.
  Ha det bra och klappa gärna lilla Antonia från mig.
  Det känns lite mer meningsfullt att leva på jorden sedan lilla Antonia kom till världen!
  Hälsningar Claes

Lämna ett svar