Det var så skönt att åka iväg till sommaren. Jag tyckte mycket om spanjorerna och de gillade mig (och mitt blonda hår) också. Lite svårt var det ju att vara utomlands, tex när jag skulle beställa tapas på spanska (jag jobbar fortfarande hårt på att få till det svenska uttalet) men det gick bra till slut. Nalle fick en egen matstol av servitörerna 🙂

Jag tyckte det var stort att jag kom till Sagrada Família och tydligen hade jag valt ett populärt resmål. Påven skulle komma samma vecka så jag passade på att hälsa på honom lite grann. High five kändes helt rätt men jag vet inte om han tyckte det var lite vanvördigt.

En dag åkte vi till Sitges, en härlig stad att flanera i. Jag gick hur långt som helst på standpromenaden där det fanns palmer. När jag blev trött fanns Júlia som vi bodde hos till min hjälp. Det är skönt med vuxna som aldrig blir trötta på att leka med mig.


4 svar till “Barcelona”

 1.  Florence William skriver:

  Oh, vad jag har väntat. Tänk att du varit på semester. Din mamma och pappa tyckte nog också att det var jättetrevligt. Jag får ta och ringa dem, men tills dess kan du väl hälsa så gott och krama dem.

  Kram från Florence

 2.  susanne skriver:

  Äntligen!!! Förstår att det tar på krafterna att blogga, så det var bra att du åkte iväg på semester och vilade upp dig. Ser ut som att du hade det jättebra i Spanien. Synd att påven inte fick träffa dig personligen, det hade han nog gillat. KRAM Susanne

 3.  Antonia skriver:

  Skönt att höra att ni finns kvar kära läsare!

 4.  Sara skriver:

  Hej kompis,vi kommer alltid finnas kvar så du behöver inte vara orolig. Vad fint kort på dig och Julia vid stranden. Jag har varit i Göteborg i helgen, där var inte lika fint väder men det fanns en fin julklapp att handla till dig. Hoppas du kommer gilla den. Den har lite av de egenskaper jag har förstått att du gillar! Många kramar till hela familjen.

Lämna ett svar