Jag börjar nu få ganska bra koll på vad som gläder mina föräldrar, ger stora leenden och som dessutom är roligt för mig. Tvätten är ju ständigt återkommande, fuktig, tung och rolig. Man kan dra den ur maskinen, stoppa tillbaka den i maskinen och släpa ut den på golvet. Min senaste upptäckt är att om man sträcker upp en strumpa i luften så försvinner den. Väldigt märkligt.


Ett svar till “Lilla tvätthjälpen”

 1.  Florence William skriver:

  Hej Antonia.
  Nu har jag sett på alla dina trevliga filmer. Mitt lilla troll, så go´du é och så gott du skrattar.
  Kommer du ihåg så bra vi hade det på Bornholm? Jag har fullt med bilder som jag skall lägga på en CD så får du se dem sedan när vi kommer förbi i början av augusti.
  Har din mamma och pappa semester nu? Bo har semester om några dagar och jag skall arbeta spridda dagar två veckor till och sedan har jag också semester.
  Tusen kramar från Florence

Lämna ett svar