Det är trevligt att ha fyllt år nu. Det var ganska mycket ståhej med hela familjens födelsedagar, mors dag och mammas namnsdag på bara två veckor. Jag har fått mysiga saker i brevlådan i härligt papper som jag själv kan ta mig igenom på ett eller annat sätt. Xylofonen är ett härligt instrument som kom på det sättet. Man har en liten klubba med knopp mitt i handen (mamma envisas med att man skall hålla i den obekväma sidan av pinnen av någon anledning…) och sedan låter det mycket vackert. Tack för presenter och hälsningar!


2 svar till “En liten xylofonist”

 1.  Florence William skriver:

  Älskade lilla Antonia. Jag tror jag smälter, så söt du e´.
  Du kan väl ta med dig den på Bornholmssemestern så kan vi spela ihop.

  Kram från din Florence

 2.  Antonia skriver:

  Den kommer givetvis att packas med så att vi kan musicera tillsammans. Jag skall öva flitigt fram till dess.
  Kram

Lämna ett svar