Jag tycker det är lite klurigt det här med tandborstning, trots att jag bara har 7 små vita tänder. Svårt med tandtråd också tycker jag, trots att jag hört att det är viktigt. Min borste verkar inte gå riktigt lika snabbt som pappas så jag passar på att testa hans när den är ledig. Det är många aspekter man skall väga in; estetik (min gula borste vinner), ergonomi (min vinner, pappas känns som en lång stavhopparstav) och hastighet (pappas vinner definitivt). Jag skall testa några gånger till innan jag bestämmer mig helt.


Ett svar till “Tandborstning”

 1.  Florence William skriver:

  Min kära lilla Antonia… du har väl inte vuxit sedan jag var hemma hos er???
  Du ser större ut… och så har du fått så många tänder.
  Det skall bli så roligt när vi träffas på Bornholm, tycker du inte det?
  Har du fått något paket ifrån mig eller ha Posten tagit alldeles för många dagar på sig att förmedla paketet???

  Kram från din Florence

Lämna ett svar