Köket är ju som ni vet en favoritplats och nu har jag avancerat till att få sitta på bänken och äta torra havregryn medan de kokar gröt. Gryn i all ära men det finns ju mer att titta på när man väl sitter där stadigt på sin lilla blöjrumpa. Jag har till och med lyckats tända belysningen över bänken med huvudet! (Mina föräldrar var lite imponerade) Jag kände när jag suttit där en stund för att ta ut svängarna lite grann och försöka göra ett torrdyk ner i diskhon. Det funkade jättebra. Hela jag fick plats i diskhon om man tryckte ihop sig lite grann och landade med huvudet först. Jag fick inte till landningsvinkeln riktigt annars gick det bra. Kaffesump i håret har väl aldrig skadat någon?


4 svar till “Jag håller på att lära mig dyka…på sätt och vis”

 1.  Claes William skriver:

  Hej Veronica!
  Vad roliga texter du snitsar ihop! Du känner nog vad Antonia egentligen tänker och känner. Ha det bra allihop!
  Claes

 2.  susanne skriver:

  Bra där Antonia!! Du är ett riktigt litet ljushuvud som till och med kan tända lampan med huvudet….Å så ligger du i träning inför badsäsongen. Det är väldigt roligt att följa dig genom bloggen, du är grym på att skriva!!! KRAM från Susanne

 3.  Florence W skriver:

  Hej Antonia.
  Tack för senast. Så roligt att få träffa dig och få krama om dig ordentligt.

  Hälsa och krama din mamma och pappa.

  Kram till dig från Florence

 4.  Antonia skriver:

  Hej trogna bloggläsare, kul att ni gillar mina framsteg! Kram från Antonia (och hennes personliga sekreterare)

Lämna ett svar