Tänk, här har jag hittat något riktigt intressant. Lådor som man kan dra i och hitta saker i. Tydligen gömmer sig min favoritleksak måttsatsen här någonstans…

IMG_6262

… kanske i den här lådan? Känner på mig att detta blir en hobby att lägga ganska mycket tid på.

IMG_6264


2 svar till “Jag har hittat kökslådorna!”

  1.  susanne skriver:

    Vad det är roligt att se vad du har för dig på dagarna!!! Kanske hittar du en snusdosa i lådan, det verkar ju vara en “inneleksak” och jag vet en som varit hos er mycket senaste tiden som brukar ha en sån med sig.Dra ut så mycket du kan från lådor och hyllor…men kläm inte fingrarna!!Kram till dig…å du kan förstås hälsa till mamma o pappa

  2.  Antonia skriver:

    Har inte hittat några snusdosor än, men jag fortsätter att leta! Jag har dessutom hittat en liten hylla med grytunderlägg som man kan använda som frisbees 🙂 Kram tillbaka.

Lämna ett svar