Vår första riktiga semester gick till Göteborg tillsammans med Tobias och Linnea. Mamma och pappa ville prompt att vi skulle gå på Liseberg. Jag trivdes i mina nya hörselkåpor som tog bort en del av skriken och hade fullt upp med attraktionen titta på vagnblomman. Inte behövdes det något åkpass för den heller.

liseberg

I Göteborg åt vi lunch på Fröken Olssons Kafé. När vi satt där ondgjorde sig vår bordsgranne över att någon hade ockuperat den enda toaletten där det fanns papper väldigt länge och dessutom sjungit. När hon hade frågot om det var någon där så hade toalettblockeraren bara svarat ja och börjat vissla istället. Det var min pappa det som bytte blöja på mig på toalettlocket och musicerade som underhållning. Tur att jag än så länge får plats på ett toalettlock när det inte finns någon form av skötbord. Bilden är tagen vid flanerande i Haga.

haga


Lämna ett svar