Vi skulle åkt till Tyskland den här helgen på min första utlandsresa men tydligen är det ett askmoln i vägen. Verkar konstigt tycker jag. Mamma och pappa var inte helt förtjusta över att vara hemma men vi försökte alla tre göra det bästa av situationen.

På fredagen åkte vi och hälsade på Elsa och Lina-Maria. Elsa tog hand om mig bra och visade massor av saker man kan göra när man är 2,5 år. Hon blev arg när jag inte kunde gå eller prata själv utan tyckte att jag skulle försöka ännu mer. Elsa kan sjunga jättebra och älskar Pippi Långstrump.

Pappa passade på att lyfta upp mig sovande när vi skulle åka och handla mat. Han tyckte tydligen att det var hur mysigt som helst att jag inte vaknade och gick runt och bara myste som en stolt tupp. Jag passade därför på att sova ganska länge mot hans axel.

Till slut så visade jag dem ett av mina favoritställen hemma så att de inte skulle vara ledsna att vi inte kom iväg hemifrån. Tvättmaskinen! Den är fin, har knappar och man kan titta på den framifrån och till och med uppochnerpå. Det var en härlig ny variant för mig. Ännu roligare var det förstås för att jag fick bra grepp mot underlaget och dessutom kom på att man kan banka med handen under skötbordet. Efter den här akrobatiska uppvisningen var inte mina föräldrar ledsna mer!


2 svar till “En trevlig helg i brist på Tysklandsresa”

 1.  Florence W skriver:

  Hej Antonia. Så bra att ni kunde ha lite roligt i alla fall.
  Nu Antonia…. nu kommer jag snart till er. Åh, vad jag längtar.

  Tusen kramar
  Florence

 2.  Antonia skriver:

  Jag längtar också! Jag skall se till att vi är i tid och möter dig på perrongen imorgon.
  Stor kram från oss alla

Lämna ett svar