I söndags var det härligt skidväder tyckte mina föräldrar. Ingen frågade mig som vanligt. Innan jag visste ordet av så hängde jag på pappas mage i selen. Eftersom han körde ganska rytmiskt så passade det bra att sova en stund. Flera varv runt fotbollsplanen blev det innan de hurtiga föräldrarna tröttnade, och då då var det jag som var pigg istället!

Mamma skidade på hon också (även om det inte gick lika snabbt som för pappa). Hon passade på att njuta av vintern och naturen samtidigt.

De senaste dagarnas snöande har gjort att vår altan ser ut som rena vinterlandskapet. Småfåglarna käkar glatt på vår “kokosfettslimpa” och talgbollar. Varje gång jag råkar somna i pulkan sätter de ut mig här tills jag vaknar och lyfter sedan in mig i köket där maten brukar vänta på mig. Ja, jag skall inte klaga. Det är  nog helt ok att bli en friluftsbebis i alla fall.


Lämna ett svar