Tänk vad konstigt det kan vara. Alldeles nyss sågs jag som en liten krabat av mina föräldrar men så snart jag träffade mina små tvillingkompisar så verkar jag så stor. Jag väger dubbelt så mycket som dem tillsammans 🙂 Jag skulle gärna petat lite mer på dem men det får väl bli senare när jag inte är så påpassad. Deras mamma kallar dem kycklingarna men vad är då jag? Gammelkalkonen?

Glad påsk alla läsare!


2 svar till “Nyss så var jag liten, nu så är jag stor. Jättestor!”

  1.  Florence W skriver:

    Hej Antonia. Väx inte för fort innan jag kommer. Jag måste bara få se dig när du är liten som en älva. När man jämför sig med sådana där små bebisar så blir nästan vem som helst stor…

    Tusen kramar från Florence

  2.  Antonia skriver:

    Hej, du kan vara lugn. Sååå fort växer jag inte. Jag tycker själv att jag fortfarande är älvliten och det kommer säkert hålla i sig. Det gäller ju att jämföra sig med de som är ungefär lika stora 🙂
    Kram kram från Antonia. Mamma hälsar jättemycket också.

Lämna ett svar