Denna härliga, roliga, spännande maskin med saker som både låter och är roliga att plocka med. Vilken toppenleksak!
Idag fick jag hjälpa till att tömma hela korgen med bestick (det var nog för att jag var lite hängig och behövde något extra roligt.) Jag slickade bara på några av beskicken… Jag funderar på att fejka att jag är sjuk fler gånger bara för att få leka med diskmaskinen igen. Funkar det tror ni?


5 svar till “Jag hjälper mamma att tömma diskmaskinen”

 1.  Florence W skriver:

  Hej Antonia. Har din mamma och pappa talat om för dig att glass är väldigt bra när man är förkyld…? Det är det. Jag har prövat! Jag tycker du skall pröva också! Så skall du se att du snart mår bättre!
  ..och det där med diskmaskin… När du blir stor så skall du få hjälpa mig att sortera från diskmaskinen när det är diskat… men då kanske du inte längre tycker det är så roligt… då finns det roligare saker… ja, ja, suck…

  Kram och puss från Florence

 2.  Antonia skriver:

  Pappa tjatar om glass med samma envishet som Cato ansåg att Karthago borde förstöras. Trots det har jag inte sett skymten av någon glass själv. Det anses väl för sött för mina nya framtänder, som vanligt. Jag undrar om jag kommer att gilla så kall mat. Det måste testas.

 3.  Florence W skriver:

  Något som smakar lika gott är en smooooothiiii. Då blandar mamma eller pappa jordgubbar som med fördel kan vara frysta, banan och lite mjölk. Det är nyttigare och lika gott (minst). Det kan du höra med din mamma och pappa om ni kan prova…

  Kram från Florence

 4.  Florence W skriver:

  Jag glömde säga att naturligtvis skall man ta glass och smothie som medicin när man är förkyld…

  Florence

 5.  Antonia skriver:

  Du, det låter som du borde bli min nya kostrådgivare! Snälla? Smooooothiii låter ju roligt också, skall försöka få in det bland mina första ord.
  Skall försöka få testa snarast.
  Kram

Lämna ett svar