Jag har förstått från både morfar och farfar att det här med små tupplurar i tid och otid är något att ta fasta på och göra det bästa av. Tydligen sätter det guldkant på vilken dag det än vara må (jag har ju aldrig testat att vara utan dem än… men förstår ändå att så är fallet). Mamma har tydligen smygfotat mig när jag sover och här kommer därför bildbevis på mig som mycket avslappnad.

“Ta en tuppis!” är min nya slogan.


4 svar till “Små tupplurar förgyller livet”

 1.  Florence W skriver:

  Älskade lilla Antonia…. så söt du e´. Det är väldigt roligt att din mamma sätter in foto på dig så att jag får se hur du växer vecka för vecka.

  Kram till dig och dina föräldrar från Florence

 2.  Antonia skriver:

  Tack! Många kramar tillbaka från oss alla.

 3.  susanne skriver:

  Håll fast vid din slogan genom livet, den är bäst!! Tyvärr finns risken för att du under några år tappar detta mål och tror att du missar något viktigt om du råkar somna.Och sen kommer du in i tonårsdvalan… Tror du har ett och annat att lära ut till mina barn!!Välkommen att ge en kurs hos oss, jag är helt på din sida!! KRAM Susanne

 4.  Antonia skriver:

  Hej Susanne,
  jag skall försöka påminna mig om den. Tonårsdvala… det låter otäckt. Är det för att till slut vakna upp och inse att man är vuxen?
  “Ta en tuppis”-kursen kan ordnas när som, den är mer av det inspirerande slaget.
  Kram Antonia (och Veronica)

Lämna ett svar