Idag var det jättejättekallt, så kallt att mina föräldrar bestämde sig för att det var en bra dag att åka till Kolmårdens djurpark och promenera runt i snön. Ok, de tog verkligen på mig alla mina varmaste kläder men det var ändå en riktigt vintrig upplevelse.

Jag bestämde mig snabbt för att skippa tuppluren och istället titta på allt kul som fanns i närheten; tigrar, apor, kameler och inte minst delfiner. Jag har sett mitt livs första delfinshow! Tyckte mycket om både glittret i vattnet och de fina vattenstrålarna. Tydligen var det något mer man skulle titta på men jag var fullt nöjd med det.

Dagen i Kolmårdens djurpark avslutades med att titta på ett julspel med änglar, kameler, vise män, får, herdar och en fin liten Jesusfamilj. Fin för att det handlade om Jesu födelse och för att min kompis Lily med föräldrar spelade Josef, Maria och Jesusbarnet.


2 svar till “Mitt första besök i Kolmårdens djurpark”

  1.  Florence W skriver:

    Tänk om vi kunde promenera där när du blir lite större – så roligt det skulle vara. Vi kan väl sikta på det så får vi se hur det blir.

    Kram från Florence

  2.  Lily skriver:

    Antonia, det var så roligt att du och din mamma och pappa kom. Jag frös som bara den, kan tänka mig att även du var rätt sval:). Vet inte riktigt vem jesus är än men det är kul att ha spelat honom. Vi ses hemma hos mig i morgon, då ska vi leka med alla andra kompisar :). Kram från mig Lily.

Lämna ett svar